Hevosopisto ja olympiapaikan saavuttanut kenttäratsastaja Veera Manninen ovat solmineet yhteistyön

Ypäjän Hevosopisto ja kenttäratsastaja Veera Manninen, ovat iloisia ilmoittaessaan yhteistyöstään. Tuleva yhteistyö luo ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää Hevosopiston huippuolosuhteita valmistautuessaan kesän olympialaisiin.

Vuonna 2000 syntynyt Veera Manninen on Pieksämäeltä kotoisin oleva kenttäratsastaja. Häntä valmentavat Petri Tolmunen, Hanna Heiskanen ja maajoukkuevalmentaja Sanna Siltakorpi. Nuoresta iästään huolimatta Manninen on jo saavuttanut useita Suomen mestaruuksia, edustanut maataan EM- ja PM-kilpailuissa sekä saavuttanut useita sijoituksia kansainvälisellä kolmen ja neljän tähden tasolla. Tammikuussa varmistui että Manninen saavutti edustuspaikan Pariisin 2024 kesäolympialaisiin.

Veera Mannisen valmentaja Petri Tolmunen omistaa olympiaratsu Sir Gregin. Yhteistyö heidän sekä Hevosopiston välillä mahdollistaa parhaan mahdollisen harjoitteluympäristön ratsukolle. Hevosopisto tarjoaa ratsastukseen ainutlaatuiset, kansainväliset puitteet, jotka tukevat Mannista ja Sir Gregiä kohti huippusuorituksia.

Hevosopisto on tunnettu erinomaisista puitteistaan ja laadukkaasta hevosalan koulutuksestaan. Yhteistyö olympiaratsukon kanssa on merkittävä tapa jakaa osaamista ja vahvistaa suomalaista ratsastusosaamista kansainvälisellä tasolla.

Veera Manninen ja Sir Greg tulevat hyödyntämään Hevosopiston monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia kevään aikana. Yhteistyön myötä molemmat osapuolet odottavat menestyksekästä ja antoisaa harjoittelujaksoa kohti olympialaisia.

“Ypäjän Hevosopiston ja valmennuskeskuksen kanssa tehtävä yhteistyö tukee erinomaisesti valmistautumistamme Pariisin olympialaisiin ja arvostamme sitä suuresti. Ensimmäistä kertaa nykyaikaisen kenttäratsastuksen historiassa Suomesta käsin valmentautumalla ja kilpailemalla on noustu tälle tasolle. Ypäjän tarjoamilla harjoitus- ja kilpailumahdollisuuksilla on ollut merkittävä rooli Sir Gregin ja Veeran uran kehityksessä. Ypäjän Hevosopisto ja valmennuskeskus ovat johtavassa roolissa kehitettäessä suomalaista valmennusosaamista, joka osaltaan on tukenut tämänkin menestystarinan syntymistä,” iloitsee Tolmunen.

Hevosopisto ja Team Sir Greg toivottavat kaikki innokkaat hevosalan harrastajat ja kannattajat mukaan seuraamaan tätä matkaa hevosten ja hevosurheilun edistämiseksi.

Veera Mannisen kotisivut ovat osoitteessa www.veeramanninen.fi.
Hevosopiston toimissasta voit lukea lisää osoitteessa www.hevosopisto.fi.

Lähde: Ypäjän hevosopisto

Lue myös:

Jaa artikkeli