Hevoskansa.com on uusi hevosurheilun uutissivusto joka kokoaa yhteen kaikki suomenkieliset ratsastuslajeista kiinnostuneet. CVL horsemedia on vuonna 2021 perustettu uutistoimitus, joka ylläpitää sivustoa. Tekijäjoukkomme koostuu intohimoisista ratsastuslajien asiantuntijoista, toimittajista ja kirjoittajista. Toimipaikkamme sijaitsee Etelä-Hollannissa ja näin olemme lähellä kaikkea mitä hevosmaailmassa tapahtuu. Seuraamme kansainvälistä ratsastusurheilua ja uutisoimme suomeksi, ilman painomustetta ja viivettä.

Haluamme tuoda Suomen lähemmäs kansainvälistä huippuratsastuksen maailmaa, tarjota tietoa ja ajatuksia ratsastukseen, sekä hevosenpitoon. Lisäksi tarjota mukavan ja turvallisen yhteisön keskustella ratsastuksesta. Kiinnostuksenkohteemme on erityisesti kouluratsastus, esteratsastus ja hevosjalostus, kaikilla tasoilla.

Artikkeleita, kolumneja, mielipiteitä, ja blogeja kirjoittaa laaja joukko myös toimituksen ulkopuolisia tekijöitä. Tärkeä osa tiimiä ovat suomalaiset ammattilaiset ja vapaaehtoiset, kirjoittajat, valokuvaajat ja muut sisällöntuottajat.

Teemme yhteistyötä mm. kansainvälisen ratsastajainliiton FEI:n, Suomen Ratsastajainliiton, Hippoksen, Ypäjän Hevosopiston, sekä suurimpien eurooppalaisten urheiluhevoskantakirjojen ja rotuyhdistysten kanssa. Olemme Hollannin journalistiliiton NVJ jäsen.