Ypäjällä järjestetään kahdet kansainväliset kouluratsastuskilpailut tulevana vuonna

Ypäjän Hevosopisto on ylpeä ilmoittaessaan kahdesta huippuluokan kansainvälisestä kouluratsastuskilpailusta, jotka isännöidään vuonna 2024. Kevään alussa, 14.-17. maaliskuuta 2024, Ypäjän Hevosopistolla järjestetään CDI 3* & CPEDI 3* -kansainväliset kouluratsastus- ja pararatsastuskilpailut. Kesällä Finnderbyn yhteydessä järjestetään toiset kansainväliset kouluratsastuskilpailut 13.-16. kesäkuuta 2024.

Nämä 3* kilpailut tarjoavat ratsastajille mahdollisuuden tehdä kvaalituloksia Euroopan mestaruuskilpailuja ja nuorten hevosten maailmanmestaruuskilpailuja varten. Luokkia on tarjolla kaikenikäisille ratsastajille, mukaan lukien ponit, lapset, juniorit, nuoret aikuiset, U25, sekä Small Tour ja Big Tour -luokat. Kilpailuiden tuomariston puheenjohtajana toimii Paula Nysten, ja pararatsastuksessa Marjukka Manninen.

Kilpailuihin kutsutaan pohjoismaiden lisäksi ratsukoita Baltiasta. Odotamme kilpailuihin osallistuvan noin 70–80 ratsukkoa.

”Kansainvälinen kouluratsastuskilpailu yhteistyössä KorK:n kanssa on upea mahdollisuus ratsastusurheilijoillemme saada arvokasta kilpailukokemusta kansainväliseltä tasolta sekä Suomen Ratsastajainliitolle ja Hevosopistolle mahdollisuus kehittää kansainvälistä kilpailutoimintaa,” kertoo Hevosopiston edustaja Anu Korppoo.

Kilpailuiden valmistelut ovat täydessä vauhdissa, ja yksityiskohtaisemmat tiedot ja kutsut julkaistaan tulevien kuukausien aikana. Molempien kansainvälisten kouluratsastuskilpailuiden pääyhteistyökumppanina on Kouluratsastuksen kannatusyhdistys (KorK).

”KorK haluaa olla mukana tukemassa mahdollisimman monen suomalaisen kouluratsastajan kansainvälistä kilpailu-uraa, ja yhdessä Hevosopiston kanssa toteutettavat kilpailut tukevat tätä tavoitetta,” korostaa Sonja Lesch, KorKin hallituksen puheenjohtaja, yhteistyön merkityksestä.

Yhteistyöllä ja kumppanuuksilla on voimaa, ja olemme innoissamme tulevista kilpailuista. Viime kevään kansainvälinen kilpailu täytti kaikki odotukset, olemme todella innoissamme tulevan kevään ja kesän osalta. ”Meillä on nyt hyvää aikaa hioa yksityiskohtia ja tehdä kilpailuista entistäkin onnistuneemmat. Arvostamme kovasti Korkin panosta näiden kilpailujen eteen,” kiteyttää Hevosopiston toimitusjohtaja Heli Kivimäki-Manner

Ypäjän Hevosopisto odottaa innolla vuoden 2024 huippuluokan kouluratsastuskilpailuja, ja toivottaa kaikki tervetulleiksi kokemaan nämä ainutlaatuiset hetket ratsastuksen maailmassa.

Lähde: Ypäjän Hevosopisto

Jaa artikkeli