Viva Deichliebe:lle korkein vasarahinta Verdenin tamma- ja varsahuutokaupassa

Verdenissä torstaina kello 21.21 oli hevosten kaupat lyöty lopullisesti lukkoon. Tässä tamma- ja varsahuutokaupassa eniten kiinnostusta ja korkeimman myyntihinnan keräsi hannover-varsa Viva Deichliebe. Se nousi huutokaupan johtoon ja myytiin 17 000 euron hinnalla. Kauden 2023 viimeisen Hannover-kantakirjan verkkohuutokaupassa myytiin 47 hevosta, joiden keskihinta oli noin 6 300 euroa.

20 minuutin ajan verkkohuutokaupaan tuli tästä Jochen Meyerwithin kasvatista, Vivaldos:in tyttärestä (ei. Diamond Hit) nimeltä Viva Deichliebe useita tarjouksia. Kunnes asiakas Münchenin alueelta jätti viimeisen tarjouksen hintaan 17 000 euroa. Tällä tummanrautiaalla pikku tanssahtelijalla on kouluratsastusliikkeet verissä. Sen emä Deichliebe on Deichgraf:in täyssisko. Kouluratsastaja Stefan Aschenbroich löysi tämän tamman Verdenin eliittihuutokaupasta, ja juhli tänä kesänä sen kanssa ensimmäistä hienoa Prix St. George -luokan voittoa. Myös viisi vuotta vanhempi emän täyssisko samasta yhdistelmästä, Die kleine Deichliebe kilpailee Saksassa kouluratsastusta menestyksekkäästi vaativalla tasolla.

Hannover-varsahuutokaupan eniten kiinnostusta herättänyt tammavarsa Viva Deichliebe.

Kahden estesukuisen varsan hinta nousi 10 000 euroon. Kaupan ollut Helga Christoforin kasvattaman pikku Zintendro (i. Zinedine, ei. Contendro) vanhempana toivottavasti seuraa velipuoltaan. Samasta isästä Zinedine syntynyt yhdeksänvuotias Zineday voitti viime viikonloppuna esteratsastuksen euroopanmestaruushopeaa saksalaisen Philipp Weishauptin ratsastamana. Tämä varsa löysi huutokaupassa uuden omistajan Baijerista. Myös Marion Menckin kasvattama Conthargosin poika Candor M (ei. Chacco-Blue) myytiin hintaan 10 000 euroa Baijeriin.

Zinedayn velipuoli Zintendro (i. Zinedine, ei. Contendro).

Kaikki tulokset www.hannoveraner.com.


Verdenin 140. eliittihuutokauppa järjestetään lokakuussa

Järjestyksessään 140. eliittihuutokaupan kokoelma tarjoaa tarkasti valikoidut 37 koulu- ja 31 esteratsastushevosta, jotka huutokaupataan lauantaina 21. lokakuuta klo 15 OnLive-verkkohuutokaupassa. Kaupan on urheiluhevosia, varsoja ja 2-vuotiaita oreja. Verkkokaupan järjestäjä puhuu englantia, tarvittaessa neuvoo ja auttaa valitsemaan sopivan hevosen. Hevosia pääsee katsomaan ja kokeilemaan lokakuun 10.-21. päivä.

Lauantaina 21.10. klo 15 alkaen tulee OnLive-huutokauppaan 24 lupaavaa eliittivarsaa, joilla on paras este- ja kouluratsastussuku. Ne esitellään klo 12.

Myös kaksivuotiaat orit huutokaupataan verkossa ja erillisessä katalogissa. Huutokauppa huipentuu ja ottaa vastaan viimeiset tarjoukset sunnuntaina 22. lokakuuta klo 17.00 (paikallista aikaa) osoitteessa www.verdener-auktion-online.com. Oriit esitellään ennen huutokauppaa keskiviikkona 18., torstaina 19. ja perjantaina 20. lokakuuta sekä lauantaina 21. lokakuuta Niedersachsen-hallissa Hannoverissa.

Lähde: Hannoveraner Verband

Jaa artikkeli