Ruokavirasto ja Kennelliitto järjestävät webinaarin eläinkilpailuiden ja -näyttelyiden järjestämisohjeesta

Ilmoittautuminen webinaariin on avattu. Ilmoittautumisen yhteydessä voit halutessasi lähettää ennakkokysymyksiä Ruokavirastolle webinaarin aiheeseen liittyen. Webinaarista tehdään tallenne, joka on kaikkien webinaariin ilmoittautuneiden katsottavissa.

Vuonna 2024 voimaan astuva eläinten hyvinvointilaki tuo uusia velvoitteita eläinkilpailuja ja eläinnäyttelyitä järjestäville toimijoille. Ohje kuvaa järjestäjän vastuuta mm. tapahtuman turvallisuudesta, mutta tämän lisäksi ohje ottaa kantaa kilpailuttavan tai näyttelyttävän henkilön vastuuseen. Ohje löytyy Ruokaviraston verkkosivuilta. Webinaarissa Ruokaviraston erityisasiantuntijat Sanna Varjus ja Terhi Jääskeläinen esittelevät ohjetta ja kertovat ajankohtaista asioita Ruokaviraston koirarekisteristä.

Webinaari järjestetään tiistaina 7.11.2023 klo 18.00. Webinaarin luento-osuuden ja tauon jälkeen on keskusteluosio, jossa syvennytään aiheeseen tarkemmin. Webinaarin ja keskusteluosion juontaa Kennelliiton hallintosihteeri Vesa Lehtonen. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu webinaariin tästä!
Ilmoittaudu webinaariin viimeistään maanantaina 6.11.2023.

Webinaarista tehdään tallenne, joka on katsottavissa rajoitetun ajan webinaarin jälkeen. Huomioithan, että tallenne on nähtävissä vain webinaariin ilmoittautuneille.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

Lisätietoja webinaarista saat sähköpostitse osoitteesta koulutus@kennelliitto.fi.

Lähde: Suomen kennelliitto

Jaa artikkeli