Järjestön hallitusosaaja – syvennä osaamistasi koulutuksella

Toimitko valtakunnallisen tai alueellisen järjestön hallituksessa? Tai oletko aloittamassa hallitustyöskentelyä? Järjestön hallitusosaaja -koulutus antaa uusille, vanhoille ja tuleville hallituksen jäsenille tarvittavat tiedot ja taidot.

Opintokeskus Sivis on rakentanut koulutuksen yhdessä Maaseudun Sivistysliiton ja Työväen Sivistysliiton kanssa. Kolmikon lisäksi koulutusta ovat ideoineet ja suunnitelleet monet muut opintokeskukset ja järjestöt. Koulutuksia järjestää nyt myös TJS-opintokeskus.  Jatkossa mukaan koulutustyöhön saadaan toivon mukaan vielä useampia opintokeskuksia.

Mikä Järjestön hallitusosaaja -koulutus?

Mitä? Järjestön hallitusosaaja -koulutus auttaa sinua onnistumaan suuren järjestön hallitustyössä. Osaamisen lisäksi tarvitset kykyä nähdä pitkän kehittämiskaaren päähän. Koulutuksessa opit: hallitustoimijan roolin ja järjestön hyvät hallintotavat, toimintaympäristön tuntemusta ja sen muutoksia, sujuvaa hallitustyöskentelyä, järjestön talouden hallintaa sekä tulevaisuuteen katsovaa järjestöjohtamista. Tule mukaan ja kasvata tietotaitoasi! 

Kenelle? Olemme suunnitelleet Järjestön hallitusosaaja -koulutuksen erityisesti valtakunnallisille ja alueellisille järjestöille, joiden toimintaa hallitus ohjaa strategisella tasolla. Voit olla kokemusta kerännyt konkari tai aloittamassa ensimmäistä hallituskauttasi. Odotamme osallistujilta yhdistyshallinnon ja yhdistyslain perusteiden tuntemusta. 

Missä ja miten? Järjestön hallitusosaaja -koulutus koostuu yhdestä lähipäivästä ja kolmesta verkkotapaamisesta. Lähikoulutuspäivässä tarjoillaan aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi. Koulutuskerroilla työskennellään vuorovaikutteisesti. Koulutukseen sisältyy lisäksi itsenäinen ennakkotehtävä ja oppimistehtäviä, jotka liittyvät osallistujien omaan hallitustyöhön. Koulutuksesta saa kaksi opintopistettä.  

Mitä maksaa? Osallistumismaksu on 250 €. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. 

Koulutuksen sisällöt, osaamistavoitteet ja aikataulut esitellään Järjestön hallitusosaaja -verkkosivuilla.

Jaa artikkeli