Isabell Wert liittyi sosiaaliseen mediaan

Saksalaista kouluratsastuskuningatarta Isabell Werthiä ei ole aikaisemmin löytynyt sosiaalisesta mediasta lainkaan. Hän on aikaisemmin ollut vahvasti sitä vastaan. Mutta tänään tilanne muuttui. Werth on palkannut saksalaisen Welt-sanomalehden entisen päätoimittajan Franca Lehfeldtin hoitamaan tallinsa markkinointia ja viestintää. Ja nyt seuraajilla on mahdollisus päästä seuraamaan Isabellin ja hänen tallinsa tapahtumia “kulissien takaa”.

“On aika kommunikoida tällä tavalla. Olen kypsynyt ajatukselle.” olympiavoittaja sanoo. Hän haluaa vastata kysymyksiin, etsiä ratkaisuja ongelmiin, ja jakaa asioita jokapäiväisestä elämästään, kuten kuinka heillä harjoitellaan, ja valmistaudutaan kisoihin, ja minkälaisista hetkistä hän on erityisen ylpeä. Hän haluaa myös näyttää kuinka hevoset kehittyvät. Häntä harmittaa ettei koskaan tehnyt videota Don Johnsonista kun se oli neljä- tai viisivuotias. Ja sitten kymmenen vuoden kuluttua. Mutta nyt hän on ylpeä katsoessaan kun tämä 25-vuotias hannoverinhevonen laukkaa laitumella.

Jo ensimmäisestä päivityksestä onkin saatu esimakua siitä mitä on tulossa. Laadukkaita ja tunnelmallisia videoita. Ensimmäisessä videossa nähdään mm. miltä Bella Rose näyttää laitumella, ja Joshin ensiaskeleita passagessa.

Videolla nähdään myös Isabellen uusi tyylikäs ulkonäkö. Vuosikymmenet hänet on totuttu näkemään aina hiukset kiinni ponihännällä, mutta nyt ne onkin leikattu kauniisti lyhyiksi.

Muutamassa tunnissa yli 20 000 seuraajaa

Werthin tilit avattiin tänään, ja vain muutamassa tunnissa 54-vuotias kouluratsastaja keräsi jo yli 20 000 seuraajaa.

Isabell Werthin facebook-profiili löytyy täältä.

Tältä näyttää Isabellin ensimmäinen instagram-video:

Jaa artikkeli