Dressage Going Strong: kouluratsastuksen huipputapahtuma Ypäjällä, mukana Daniel Bachmann Andersen.

Ypäjän Hevosopisto järjestää 27. tammikuuta 2024 Dressage Going Strong -tapahtuman, kutsuen kaikki kouluratsastuksen ystävät mukaan! Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä kouluratsastuksen maailmaan.

Dressage Going Strong on suunnattu kaikille kouluratsastuksen parissa toimiville harrastajille ja ammattilaisille. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin tuomarit, ratsastajat, valmentajat kuin kouluratsastuksen tukijat ja harrastajat. Tapahtumassa on myös mahdollisuus päivittää Suomen Ratsastajainliiton (SRL) valmentajalisenssi.

Ohjelmassa käsitellään tulevaa kilpailukautta 2024, sääntömuutoksia ja kilpailuja niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Lisäksi pureudutaan koulu- ja pararatsastuksen tavoitteisiin sekä keskustellaan niiden roolista kansallisessa ja kansainvälisessä urheilussa. Päivän ehdottomana kohokohtana on tanskalaisen huippuvalmentajan Daniel Bachmann Andersenin koulumaajoukkueen valmennusten ja Janne Berghin paramaajoukkueen valmennusten seuraaminen.

Bachmann Andersenin vaikuttava ura kouluratsastuksessa on siivittänyt hänet menestykseen kansainvälisellä tasolla. Hän on ollut avainasemassa Tanskan maajoukkueessa ja kilpaillut menestyksekkäästi useissa arvokilpailuissa, kuten Euroopan mestaruuskilpailuissa ja maailmancupissa. Hänen vaikutuksensa ja kokemuksensa näkyvät myös hänen valmennustyössään, jossa hän pyrkii jakamaan arvokasta tietoaan ja taitojaan kouluratsastuksen harrastajien ja kilparatsastajien kanssa.

Dressage Going Strong -tapahtumassa Daniel Bachmann Andersen tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähemmäs hänen valmennusfilosofiaansa ja oppia suoraan huippuratsastajan ja -valmentajan johdolla.

Dressage Going Strong – tapahtuman ohjelma

10.00 Koulu- ja pararatsastuksen tavoitteet kansallisessa ja kansainvälisessä urheilussa
Kuule urheilujohtaja Jutta Koivulan ja maajoukkuekapteeni Tanja Takkulan näkemykset koulu – ja pararatsastuksen tavoitteista sekä kotimaassa että kansainvälisellä tasolla.

11.00 Koulu ja pararatsastuksen kilpailukausi -kansalliset ja kansainväliset kilpailut sekä sarjakilpailut.
Osmo Metsälä ja Anu Korppoo avaavat kouluratsastuksen kilpailukauden saloja, kertoen kansallisista ja kansainvälisistä kilpailuista sekä sarjakilpailuista. Lisäksi pureudutaan mahdollisiin sääntömuutoksiin.

12.00–13.00 Lounas, nauti herkullisesta lounaasta ja verkostoidu muiden kouluratsastuksen ystävien kanssa.

13.00–15.00 SRL:n valmennuksien seuranta
Astu sisään SRL:n maajoukkuevalmennuksen maailmaan, kun Daniel Bachmann Andersen ja Janne Bergh avaavat ovet koulu- ja pararatsastuksen maajoukkuevalmennuksiin. Osallistu, seuraa ja ammenna arvokasta tietoa suoraan huipputason valmennuksesta!

15.00–16.00 Yhteenveto ja keskustelu päivän aiheista
Jutta, Tanja, Janne ja Anu tiivistävät päivän keskeiset opit ja avaavat keskustelun osallistujien kanssa. Osallistu aktiivisesti ja jaa omia ajatuksiasi!

Aika: 27.1.2024
Paikka: Ypäjän Hevosopisto

Lipunmyynti: Lipunmyynti on alkanut! Pääsylippu tapahtumaan 60 € + palvelumaksu.
Osta oma lippusi osoitteesta: https://events.liveto.io/events/dressage-going-strong-2024

Lisätietoja Dressage Going Strong -tapahtumasta osoitteessa https://hevosopisto.fi/tapahtuma/dressage-going-strong/

Lisätietoja tapahtumasta
Anu Korppoo, anu.korppoo@hevosopisto.fi

Lähde: Ypäjän Hevosopisto

Jaa artikkeli