Ypäjän hevosopistolta valmistautui uusia hevosalan ammattilaisia

Hevosalalle saatiin taas lisää osaavia ammattilaisia, kun tänä syksynä (2.6. jälkeen) valmistui 55 uutta hevosalan ammattilaista, jotka ovat saavuttaneet tavoitteensa ja ansainneet arvostetut tutkintotodistuksensa. Heistä 41 on suorittanut perustutkinnon ja 14 ammattitutkinnon.

Syksyn aikana 27 opiskelijaa suoritti tavoitteiden mukaisesti tutkinnon osia eri aloilta, kuten peruskengityksestä, hevosten kouluttamiseen sekä hevosvarusteiden valmistamiseen ja korjaamiseen liittyen. Nämä erikoistumisalueet ovat tärkeitä hevosalan ammattilaisille, ja niiden hallitseminen vaatii vankkaa osaamista ja sitoutumista.

Hevosalan ammattilaiset ovat keskeisessä roolissa hevosten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Heidän tietotaitonsa ja taitonsa ovat korvaamattomia hevosten omistajille ja harrastajille. Uudet ammattilaiset tuovat mukanaan tuoreita ideoita ja innovaatioita, jotka rikastuttavat hevosalan toimintaa Suomessa.

”Olemme ylpeitä näistä 55 uudesta hevosalan ammattilaisesta ja heidän saavutuksistaan. He ovat osoittaneet poikkeuksellista sitoutumista ja intohimoa alaa kohtaan”, sanoo Hevosopiston rehtori Päivi Niska. ”Heidän osaamisensa ja ammattitaitonsa tulevat varmasti hyödyttämään hevosalan kehitystä ja edistämään hevosten hyvinvointia Suomessa. Toivottavasti näemme heistä myös useampia jatkokoulutuksen merkeissä”.

Hevosopisto on ylpeä voidessaan tarjota laadukasta koulutusta ja valmistaa päteviä ammattilaisia hevosalan eri osa-alueille. Hevosopisto jatkaa sitoutumistaan alan kehittämiseen ja tarjoaa jatkossakin monipuolisia koulutusohjelmia, jotka vastaavat hevosalan tarpeisiin.

Lähde: Ypäjän hevosopisto

Jaa artikkeli