Viikonloppuna ilmaisia livelähetyksiä Belgian maailmancupista

Vuosi on tulossa päätökseen, ja viimeinen maailmancuptapahtuma Jumping Mechelen on käynnistynyt Belgiassa. Tänä viikonloppuna voidaan nauttia ilmaisina live-lähetyksinä kouluratsastuksen Grand Prix, esteratsastuksen maailmancup-karsintaluokka, sekä koko valjakkoajon maailmancup.

Lähetysajat, linkit ja lähtölistat

Kouluratsastusta

Kouluratsastuksen GP-radalla Belgiassa nähdään mukana mm. Charlotte Defalque, Marieke van der Putten, ja MM- ja EM-voittaja Charlotte Fry.

Torstaina 28.12. klo 11.10 Kouluratsastusta, kouluratsastuksen maailmancup, Grand Prix-ohjelma.
Lähtölista
Linkki Youtube-livelähetykseen

Valjakkoajoa

Valjakkoajon ystäviä on hemmoteltu koko maailmancup-kauden kun tarjolla on ollut ilmaiseksi seurattavana kokonaisia maailmancup-kisoja. Jos laji on vielä vieras, näistä vauhdikkaista ja hyvin selostetusta hallikisoista on hyvä aloittaa! Kumpi voittaa, Boyd vai Brand?

Perjantaina 29.12. klo 15.35 Valjakkoajoa, valjakkoajon maailmancup, ensimmäinen kilpailu
Linkki Youtube-livelähetykseen

Lauantaina 30.12. klo 22.55 Valjakkoajoa, valjakkoajon maailmancup, toinen kilpailu
Linkki Youtube-livelähetykseen

Esteratsastusta

Maailmancupin karsintaluokassa kilpailevat mm. Henrik von Eckermann, Jessica Burke, Olivier Philippaerts, Julien Epaillard, Robert Whitaker ja Kevin Staut. Tämän torstain huikean maailmancup-karsintaluokan lisäksi nähdään luokkia esteratsastuksen “Ponies Trophy”-finaalista.

Keskiviikkona 27.12. klo 12 Esteratsastusta, FEI Jumping Ponies Trophy-finaali (table C) 1.30 m.
Linkki Youtube-livelähetykseen

Torstaina 28.12. klo 17 Esteratsastusta, FEI Jumping Ponies Trophy-finaali (table A) 1.35 m.
Lähtölista
Ratapiirros
Linkki Youtube-livelähetykseen

Suomen Veera Salminen – Nero van de Bucxtale lähtönumerolla 15.

Torstaina 28.12. klo 20.50 Esteratsastusta, maailmancup-karsintaluokka 1.50 m.
Lähtölista
Ratapiirros
Linkki Youtube-livelähetykseen

Lauantaina 30.12. klo 13.15 Esteratsastusta, FEI Jumping Ponies Trophy-finaali (table A) 1.35 m.
Linkki Youtube-livelähetykseen

Kaikki tapahtuman lähtölistat ja tulokset julkaistaan tässä osoitteessa.

Seuraa facebook-ryhmää

Livelähetyksillä on Hevoskansan facebook-sivuilla oma “Livelähetykset”-ryhmä, josta löydät lähetysajat ja linkit suoriin lähetyksiin facebookissa. Tule mukaan seuraamaan!
https://www.facebook.com/groups/1003438056768376

Sen lisäksi livelähetykset löytyvät joka viikko listattuna keskustelufoorumilta: https://www.hevoskansa.com/aihe/fei-livelahetykset/. Kaikki livelähetykset voi katsoa tallenteena lähetyksen jälkeen.

FEI.tv

FEI.tv ja ClipMyHorse yhdistyivät vuonna 2020. Tältä suoratoistokanavalta voi nähdä kaikki isommat ratsastusurheilusarjat, eri lajien mestaruuskilpailut, sekä laajan valikoiman tallenteita, erikoislähetyksiä ja historiallisia tapahtumia. Tarjolla on mm. jalostusnäyttelyitä, hevoshuutokauppoja, ja urheilijoiden haastatteluita, sekä oma “Akatemia” täynnä satoja hyödyllisiä opetusvideoita ratsastuksesta ja hevostenpidosta. Tilaajat voivat katsoa huipputapahtumia kuten kansainvälisiä, kansallisia ja paikallisia ratsastustapahtumia suorana lähetyksenä, ja kuunnella asiantuntevaa englanninkielistä selostusta. Käytössä on myös valtava videoarkisto ja laaja tietokanta ratsastajista ja hevosista.

Clipmyhorse.tv on katsottavissa Premium-kuukausimaksulla 16,25 euroa kuussa. Uudet asiakkaat saavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Kuvaa klikkaamalla voit tutustua sivuston viikonlopun runsaaseen tarjontaan.

Jumping Mechelen kotisivut tässä linkissä.

Jaa artikkeli