294386779-scaled

Hevoskansan ensiaskeleet

Hevoskansa.com-sivusto on uunituore ratsastusurheilun ja hevosmaailman uutissivusto. Tarjoamme uutisia, raportteja, haastatteluja, tiedotteita, artikkeleita, tarinoita uutisten takaa, ja muita uutismedian palveluita. Valikoitujen uutisten ja artikkelien kautta haluamme tuoda tutummaksi keskieurooppalaista ratsastusosaamista, hevoskasvatusta ja hevosalan ammattilaisia. Seuraamme ja uutisoimme kansainvälisiä ratsastusliigoja ja urheiluhevoskantakirjoja. Asumme lähellä isoja ratsastuskeskuksia, tapahtumajärjestäjiä, huippuratsastajia, mikä tarjoaa meille mahdollisuuden tavata, seurata heidän uraansa läheltä ja osallistua tapahtumiin helposti. Tarjoilemme ajankohtaisia uutisia ympäri maailmaa, erityisesti kouluratsastuksen ja esteratsastuksen huipulta, ilman viivettä tai painomustetta.

Olemme vielä alkumatkassa tekemässä tätä sivustoa suomalaisille hevosalan ammattilaisille, ratsastusurheilijoille ja –harrastajille. Kaikille joiden sydäntä lähellä on hyvä ratsastus.

Takataskussa on vielä useita alasivuja ja ideoita. Joiden myötä toivomme että sivusto kasvaa mielenkiintoiseksi, informatiiviseksi ja viihdyttäväksi yhteisöksi, joka edistää ratsastajan uraa urheilijana, ja hevosalan yrittäjyyttä. Haluamme jatkossa edistää kaikenlaista yhteistyötä Hollannin ja Suomen hevosalan toimijoiden kanssa. Sekä herättää yleistä uutta kiinnostusta ratsastusurheiluun ja sen seuraamiseen.

Miten sinä hyötyisit tällaisesta sivustosta? Hevosharrastajana, ratsastajana, urheilijana, valmentajana, yrittäjänä?

Toimituksen arvot

Laadukas journalismi on sivustomme ydin. Teemme sisältöä ammattitoimittajien ja kirjoittajien kanssa. Tehtävämme on tuottaa säännöllisesti monipuolista ja kiinnostavaa sisältöä, jonka laatuun lukijat voivat luottaa. 

  • Noudatamme työssämme journalistin ohjeita
  • Pyrimme uutisoinnissamme aina virheettömyyteen ja tasapuolisuuteen.
  • Uutisointimme on puolueetonta, eivätkä toimittajamme tee uutisia lähipiiristään. 
  • Toimimme hevosta ja ihmistä arvostaen.
  • Huomioimme monipuolisesti erilaiset yhteisöt.
  • Edistämme moniarvoista keskustelua ja vuorovaikutusta
  • Emme vaikene hankalista aiheista. 
  • Haluamme pitää sivuston avoimena ja riippumattomana, ja kasvattaa kirjoittajien määrää.
  • Kaikenlaiset näkemykset ovat tärkeitä.
  • Emme julkaise piilomainontaa tai käytä “klikkiotsikoita”.  

Olemme Hollannin journalistiyhdistyksen NJV jäsen, ja noudatamme toiminnassamme sen eettisiä sääntöjä, ohjeita ja suosituksia. Myös palkkojen ja palkkioiden suhteen.

Tällä hetkellä meitä on pieni, mukava ja aktiivinen joukko suomenhollantilaisia hevos- ja media-alan ammattilaisia. Etsimme joukkoomme aina uusia hyviä kirjoittaja, vierailevia toimittajia, uutisyhteistyöyhteisöjä ja vapaaehtoisia. Olemme Hollannissa rekisteröity “leerbedrijf” eli opetusyritys, joten voimme vastaanottaa työharjoittelijoita ja työssäoppijoita. Toimimme yhteistyössä suomalaisten ja hollantilaisten yritysten, yhdistysten ja oppilaitosten kanssa.

Jos opiskelet journalismia tai media-alaa ja oleskelujakso Hollannissa hyvän mentorin tukemana kiinnostaa, ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Haluan nyt jo välittää syvimmät kiitokseni tätä sivustoa mahdollistaneille henkilöille. Olette tehneet hyvää työtä! Kiitos myös niille hevosalan toimijoille, jotka heti ottivat meidät vastaan mukavin ja kannustavin viestein. Sanoilla on merkitystä.

Jaa artikkeli