Uuden keskustelufoorumin mahdollisuudet

Tarjoamme sivustolla uuden, moderoidun keskustelufoorumin ratsastajille. Vaikka yleisesti keskustelufoorumit ovat vähenemässä, uskomme että ratsastus on aihealue joka vuosittaisine tapahtumineen jaksaa herättää keskustelua. Antiikin ajoista alkaen tietoa, ajatuksia ja näkemyksiä ratsastuksesta ja hevosista on jaettu kirjoittamalla, julkaisemalla ja keskustelemalla.

Hyvästä keskustelusta jää hyvä mieli, se ravitsee ja antaa virikkeitä. Myös hyvästä nettikeskustelusta jää tyytyväinen olo, ja monesti tuntee viisastuneensa saatuaan muilta tuoreita näkökulmia ja uutta tietoa. Asiantuntevien ihmisten keskustelua on nautinnollista lukea ja seurata. Hyvässä keskustelussa keskustelijat arvostavat toisiaan ja toistensa ajatuksia, parhaimmillaan keskustelu voi johtaa eteenpäin johonkin uuteen. Tai tarjota vertaistukea. Täällä voi aina kysyä ja pyytää apua tai neuvoja. Siksi haluamme olla mukana ylläpitämässä tällaista internetin “mukavaa kulmaa”.

Miksi mukaan omalla nimellä

Voit valita itsellesi minkä tahansa nimimerkin. Mutta omalla nimellä kirjoittamisessa on etunsa. Erityisesti mukava ja asiallisesti tietoa jakava hevosalan ammattilainen saa positiivista näkyvyyttä ja tulee helpommin lähestyttäväksi. Kun edustat rohkeasti omaa yritystä tai organisaatiota, tulet muille kirjoittajille tutuksi ja voit luotettavasti mm. korjata väärää tietoa.
Kun kirjoitat omalla nimellä, tutustuminen tulee helpommaksi ja vaikkapa yhteistyön ehdottaminen onnistuu. Voit saada arvokasta palautetta, tai yhteydenottoja. Keskustelu omalla nimellä antaa kuvan mitä hevoset ja ratsastus merkitsevät meille ja minkälaisia arvoja ja toimintatapoja suosimme niiden parissa. Ja kun mielipide on tuotu julki omalla nimellä, on sillä aina enemmän painoarvoa.

bbPress

bbPress on foorumisovellus WordPressin kehittäjiltä. Halusimme yksinkertaisen ja helppokäyttöisen alustan joten vain osa sen kaikista toiminnoista on tällä hetkellä käytössä. Jos foorumilla näkyy tekninen ongelma, tai haluat ehdottaa parempaa toimivuutta, tai muuta ideaa, tavoitat foorumin ylläpitäjän osoitteella keskustelufoorumi@hevoskansa.com.

Aloita

Rohkealle, avoimelle ja rakentavalle keskustelulle on tässä nyt tarjolla uusi alusta. Toivottavasti saamme heti mukaan muutamia keskustelunkehittäjiä jotka näyttävät minkälaisista aiheita saisi hyviä keskusteluita. Voisitko sinä olla sellainen? Aiheita foorumille voi tuoda uutisistamme, tapahtumista tai poimia muilta keskustelufoorumeilta. Itse aion tiedottaa ja käydä keskusteluita lajien kansainvälisistä tapahtumista, ja seurata niitä yhdessä foorumilaisten kanssa. Tule rohkeasti mukaan!

Jaa artikkeli