MIELI ry julkaisi uutta verkkomateriaalia urheilevan nuoren vanhemmille

Verkkomateriaali “Urheilevan nuoren vanhemmille” opastaa miten vanhempana tai läheisen roolissa voi tukea nuorta urheiluharrastuksessa sekä miten toimia, jos nousee huoli nuoren voinnista. Materiaalin sparrausryhmässä oli vanhempia ja valmentajia sekä urheilujärjestöjen ja seurojen edustajia.

Nuoren urheilijan vanhemmilla ja muilla läheisillä on merkittävä rooli nuoren mielen hyvinvoinnin vahvistajana. Vanhempien rooli on myös reagoida tilanteissa, joissa herää huoli nuoresta.

Verkkomateriaali Urheilevan nuoren vanhemmille on maksuton ja avautuu selaimeen ilman kirjautumista. Voit selailla materiaalia vapaasti, eli voit käydä läpi kappaleita haluamassasi järjestyksessä.

Verkkomateriaalin lukemiseen menee noin 20 minuuttia. Aika-arvioon ei ole laskettu videoiden katsomista kokonaan tai linkeistä löytyvien lisämateriaalien laajuutta. Avaa tämä linkki ja pääset lukemaan sisältöä.

Urheilevan nuoren vanhemmille on osa MIELI ry:n Nuori mieli urheilussa -hanketta. 


Tulossa 2024 alussa: Hyvinvointityökalu – Vahvista ja tue mielen hyvinvointia urheiluseurassa

Hyvinvointityökalu tarjoaa välineitä ja näkökulmia tukemaan seuran päivittäistä toimintaa. Työkalu ohjaa prosessissa, jossa on mahdollisuus kehittää oman seuran toimintakulttuuria ja yhteisöllisyyttä sekä pohtia jäsenten hyvinvointia.

Seuraa uutisointiamme!

Lähde: MIELI ry

Jaa artikkeli