FEI ja Bates-satulat aloittavat kaupallisen yhteistyön

Satula-alan asiantuntija, arvostettu perheyritys neljännessä sukupolvessa ja tunnettu kansainvälinen ratsastusvarustebrändi, on valittu FEI:n viralliseksi yhteistyökumppaniksi.

FEI:n pääsihteeri Sabrina Ibáñez (vas.) ja Bates Saddles:in tuotekehityspäällikkö Emily Bates allekirjoittamassa viralliset sopimukset. Kuva: FEI

Bates Saddles tunnetaan eri ratsastuksen lajeihin sopivista kestävistä ja käytännöllisistä satuloista, ja hyvistä neuvoista satuloiden sovittamiseen. Se on ollut mukana tukemassa monen huippuratsastajan elämän mittaista uraa, mukaan lukien saksalainen kouluratsastuslegenda Isabell Werth.

”Sopivia satuloita pidetään hevosten tärkeimpinä varusteina, ja ratsastajien yleisin huolenaihe on se miten satula vaikuttaa heidän ratsastukseen.” FEI:n kaupallinen johtaja Ralph Straus esittelee.

”Ratsastajat kaikkialta maailmasta ovat pitkään luottaneet Bates Saddlesin vertaansa vailla olevaan asiantuntemukseen ja hyvän tiedon tarjontaan satulaan liittyvissä kysymyksissä. Joten olemme erittäin iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, ei vain siksi, että he ovat ylpeitä korkealaatuisten satulavarusteiden toimittamisesta, vaan myös siksi, että hevosten hyvinvointi on aina heidän työnsä ydin. Tiedämme, että juuri nämä yhteiset arvot auttavat meitä sekä kehittymään että kasvamaan pitkällä aikavälillä tämän kumppanuuden myötä.”

”Jo pidemmän aikaa ratsastajat ympäri maailmaa ovat turvautuneet Bates-satuloiden erikoisosaamiseen etsiessään tietoa ja vastauksia kaikenlaisiin satuloihin liittyvissä kysymyksissä. Joten olemme erityisen tyytyväisiä saadessamme tehdä heidän kanssa yhteistyötä, sillä olemme korkealaatuisten satuloiden valmistuksen lisäksi ylpeitä siitä että hevosten hyvinvointi on aina ollut ydinosaamistamme. Tiedämme että tässä yhteistyössä jaamme nämä arvot ja pidemmällä tähtäimellä tällä saralla voimme auttaa toisiamme ja kasvattaa osaamista entisestään.”

Vuonna 1934 George Batesin perustama Bates Saddles on yrityksenä kulkenut Batesin perheessä sukupolvelta toiselle, ja tällä hetkellä sitä ylpeinä luotsaavat Georgen tyttärentyttärentyttäret Ellen ja Emily. He perivät yrityksen isältään Ron Batesilta, jonka rooli toimitusjohtajana pitää hänet edelleen kiireisenä mukana päivittäisissä liiketoiminnoissa.

Yrityksen perusperiaatteena on aina ollut hevosten hyvinvointi ja niille mukavat tuotteet, vahva usko siihen että ”olonsa mukavaksi tunteva hevonen toimii paremmin”.

Myös itse satulaseppänä ja kokeneena hevosmiehenä, Ron Bates on tehnyt brändille paljon työtä tuotekehityksen edelläkävijänä, ja ottanut käyttöön lukuisia edistyksiä, kuten ilmatäytteiset paneelit, muovisen ja säädettävän satularungon, webbers-jalustinhihnat, ja satulan muokattavat lisäpalat.

Ronin perintöä on ollut uudistaa satulan toiminnallisuutta hevosen näkökulmasta, ja hänen luovista ratkaisuista hevosten mukavuuden parantamiseksi satulan alla, on tullut alalla perusta. Hänen työnsä on myös auttanut vahvistamaan Bates-satuloiden asemaa yrityksenä, jolla on vertaansa vailla olevia kilpailuetuja.

Bates-satulat tunnetaan erinomaisesta laadusta ja innovatiivisista ominaisuuksista. Innovaatiot ovat aina olleet isossa roolissa ja Bates Saddles on vuosien varrella panostanut näihin ratkaisuihin satuloiden suunnittelussa ennennäkemättömästi. Yrityksen maine perustuu etenkin sen ensimmäisenä suunnittelemaan muokattavaan satularunkoon, säädettäviin polvitukiin, ja muokattaviin satulavyön kiinnityksiin, sekä moniin uraauurtaviin ratkaisuihin, kuten siirreltävät selkäpaneelit, vaihdettavat etukaaret, ilmatyynyt selkäpaneeleissa, alustaan joka mahdollistaa paneelien mukauttamisen, ja säädettävät jalustinkoukut.

”Ratsastusurheilu on FEI:n alaisuudessa kehittynyt vuosien aikana uskomattoman korkealle, kilpailemisen ja ammattiosaamisen saralla”, Ron sanoo.

On ilo tehdä yhteistyötä FEI:n kanssa kaikissa hevosten terveyteen liittyvissä asioissa satuloiden osalta, sekä virallisena toimittajana. Kokemukseni on, että tiedon vaihto on edistyksen perusta, ja toivon, että yhteistyömme edistää hevosen ja ratsastajan hyvinvointia ympäri maailmaa.

Kun kilpailussa standardit saavuttavat jatkuvasti uusia tasoja, emme jätä mitään kiveä kääntämättä edistääksemme satuloiden kehitystä vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.”

Satula-alan yrityksenä Bates Saddles on myös pitkään keskittynyt koulutukseen, eikä pelkästään omaan tutkimukseen ja kehitykseen, vaan myös jakamaan omaa tietämystä maailmanlaajuisesti, mahdollisimman monelle hevosharrastajalle, hevosten hyväksi.

Tämä hevosten hyvinvointiin ja koulutukseen keskittyminen aloitti aikanaan FEI:n ja Bates Saddlesin välisen yhteistyön, ja etenkin jälkimmäinen on hyödyttänyt FEI:n englanninkielistä verkkoyhteisöä hyvillä neuvoilla, kuluneen vuoden aikana.

”Kun tyttäreni aloittivat ratsastusharrastuksen, sain muistutuksen siitä, kuinka valtava oppimismäärä on kaikenikäisille ratsastajille”, Bates Saddlesin tuoteinnovaatiopäällikkö Emily Bates sanoi.

”On palkitsevaa kehittää ratsastajille järkeviä perusohjeita, olivatpa he kehityskaarensa missä vaiheessa tahansa. Minulle on valtava etuoikeus saada olla FEI:n luottamuksen arvoinen äänitorvi, luomassa kaikille ratsastuslajeille ja -tasoille sopivaa, ajatonta, satuloihin liittyvää oppimateriaalia.”

www.batessaddles.com

Jaa artikkeli