Ensi viikonloppuna Verdenin ratsuhevoshuutokaupassa tarjolla 41 hevosta

Kun nuoret lisenssin saaneet kouluratsastusoriit ovat lähteneet Verdenistä, marraskuun verkkohuutokaupassa esiteltävät ratsuhevoset saapuvat Niedersachsenhallille. 41:n myyntihevosen kokoelmassa on tarjolla kaikkiin lajeihin sopivia hevosia. Kilpahevosta ja parempaa harrastehevosta etsivälle ratsastajalle tarjolla on monta nelijalkaista ystävää, jonka kanssa ratsastuksen voi aloittaa heti. Kokoelmaa täydentämässä on 16 tarkkaan valittua kaksivuotiasta oria.
Tarjouskilpailu alkaa lauantaina 18. marraskuuta klo.14 CET. Nuorten hevosten verkkohuutokauppa alkaa klo.16.30 CET, ja tarjouksia voi jo käydä jättämässä.

Kokoelmassa on 31 koulusukuista-, ja kymmenen estesukuista hevosta. “Tarjolla on useampia hevosia mitkä sopivat myös ratsastajille, jotka eivät halua kilpailla”, sanoo Anna Baden, Hannover-yhdistyksen asiakasneuvoja. Hän, ja koko koulutus- ja myyntikeskuksen tiimi ovat valmiina auttamaan ja neuvomaan, jotta jokaiselle ratsastajalle löytyy täydellinen pari.

Tasan vuosi sitten saksalainen olympiavoittaja Andreas Dibowski osti Diaradon (ei. Silvio) tyttären, Diadinan. Yhdeksän kuukautta myöhemmin hän voitti tällä ruunikolla nuorten kenttähevosten Hannoverin mestaruuden ja oli yksi Bundeschampionatin parhaista kuusivuotiaista. Tämän ansiosta heidän kuvansa on laitettu tämänkertaisen huutokauppaesitteen kanteen.

Tiedossa on jännittävä huutokauppa, sillä nyt jo nähtävissä on suomalaisostajan tarjous hevosesta numerolla 12, neljävuotiaasta tammasta Dolce Vita W. Saadaanko tämä lupaava kouluhevonen Suomeen?

Jokainen huutokauppahevonen on erikseen esitelty valokuvin ja videoilla, sekä sen kaikki tärkeät tiedot koottu Hannover-yhdistyksen huutokauppasivustolle www.verdener-auktion-online.com.

Irtohypytys lähetetään suorana lähetyksenä internetissä keskiviikkona 15. marraskuuta, alkaen klo.10 CET. Sitä voi seurata kantakirjan Youtube-kanavalla.

Marraskuun Verden-huutokaupan kokoelmaa täydentää 16 kaksivuotiasta nuorta, jotka myös huutokaupataan verkossa. Tarjolla on hyvää kouluratsastusperimää ja erittäin mielenkiintoisia estelupauksia. Kaikki nuoret ovat vuoden 2021 satoa, ja isäoreina sukutauluissa näkyy tunnettuja huippuhevosia, kuten Jovian, Totilas, Glamourdale, ja Raven. Tämä nuorten hevosten huutokauppa huipentuu tarjouskilpailuun lauantaina 18. marraskuuta klo 16.30 CET osoitteessa www.verdener-auktion-online.com.

Jaa artikkeli