Agriasta tuli FEI:n virallinen yhteistyökumppani vakuutuksissa

FEI tiedottaa, että jatkossa ruotsalainen Agria on sen virallinen yhteistyökumppani vakuutusasioissa. Yhteistyön tarkoitus on tarjota innovatiivisia vakuutusratkaisuja hevosten elämän parantamiseksi.

Vuonna 1890 perustettu Agria tarjoaa hevosvakuutuksia ja digitaalisia eläinlääkäreiden neuvontapalveluita hevostenomistajille Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa ja Saksassa. Yhtiöllä on pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia useiden kansallisten lajiliittojen kanssa. Vuodesta 2024 vuoteen 2028 jatkuvan FEI yhteistyön pohjalta Agria pyrkii nyt viemään näitä palveluita useampiin Euroopan maihin.

“Olemme tyytyväisiä voidessamme tehdä yhteistyötä Agrian kanssa. Yrityksen sitoutuminen huippuluokan vakuutuspalvelujen tarjoamiseen on osa sen yleistä missiota varmistaa hevosten hyvinvointi ja ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa eläimille.” FEI:n kaupallinen johtaja Ralph Straus sanoi.

”FEI:n kumppanuus Agrian kanssa ei tarkoita vain FEI:n sidosryhmien yhdistämistä vakuutusalan ihmisiin. Hankkeessa on kyse myös tiedotuksesta, minkälaisia mahdollisuuksia on ennaltaehkäistä ongelmia. Koska vammojen ennaltaehkäisy on tärkeä osa hevosten hyvinvointia kaikkialla maailmassa.

“Agria tuo pöytään runsaasti tietoa ja asiantuntemusta omilta hevosiin erikoistuneilta eläinlääkäreiltä, sekä heidän pitkäaikaisesta yhteistyöstä hevosalan järjestöjen, tutkijoiden ja kasvattajien kanssa.”

Tämä FEI:n kumppanuus Agrian kanssa on jatkoa näiden kahden organisaation aikaisemmasta menestyksekkäästä yhteistyöstä. Vuonna 2022 julkaistiin “Mikä tekee mestarin?” -sarja, jossa viisi ratsastusurheilijaa kertoi haastatteluissa heidän näkemyksiään asenteen, yhteisön tuen, ja intohimon tärkeydestä, kun ratsastusurheiluun liittyvästä unelmasta tulee totta. Tällä kampanjalla oli yli 300 000 videon katselukertaa ja miljoona näyttökertaa, ja se loi perustan hyvälle yhteistyölle.

“FEI:n kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta Agrialla on mahdollisuus saada hyvä yhteys entistä useampaan hevosalan sidosryhmään. Olemme innoissamme mahdollisuudesta tutkia uusia markkinoita ja työskennellä hevosten hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseksi laajemmin koko Euroopassa.” Agrian toimitusjohtaja Agnes Fabricius kertoo.

“FEI:n koulutus- ja tiedotuskampanjat, sekä tutkimushankkeet yhdessä Agrian tutkimussäätiön – Agria Research Foundationin kanssa, jolla on yksi maailman suurimmista tietokannoista hevosten sairauksista ja vammoista, tarjoavat meille ainutlaatuisen alustan vammojen ehkäisyä koskevan tiedon levittämiseen ratsastusyhteisölle, ja näin vaikuttaa myös hevostenomistajien eettisiin päätöksiin.”

Agrian toimitusjohtaja Agnes Fabricius on ratsastaja ja SWB-hevosten pienkasvattaja. Kuva: FEI
Jaa artikkeli