Veera Salminen voitti kolme luokkaa Lichtenwoordessa Belgiassa

Sekä junioreissa että poneissa kilpaileva espoolainen Veera Salminen oli loistavassa vireessä viime viikonloppuna ikäryhmien kansainvälisessä kilpailussa Lichtenwoordenissa, Belgiassa. Kolme voittoa, kaksi kakkostilaa ja kaksi viidettä sijaa.

Junioriluokissa Salminen voitti hevosellaan Singa 135 cm ja 130 cm luokat ja oli toinen 130-tasolla. Poneissa voitto tuli Nero van de Bucxtalella 125 cm luokassa. Ratsukko oli toinen 130 cm ponien Grand Prix´ssä, jonka voitto meni irlantilaiselle Claudia Carrollille Attyrory Warriorilla.

Eikä tässä vielä kaikki. Lahjakas, vasta 15-vuotias Salminen sijoittui viidenneksi myös hevosellaan Pure Joy 130-luokassa ja ponillaan Panfu van de Bisschop 125 cm luokassa.

Salminen on osallistunut tällä kaudella ponien maailmancupiin FEI Jumping Ponies’ Trophyyn. Sarjan viimeinen osakilpailu on joulukuussa Salzburgissa, Itävallassa. Salminen tähtää finaaliin Mecheleniin 26.-30.12. Hänellä on pisteitä kahdesta osakilpailusta yhteensä yhdeksän ja on 22. tilalla. Sarjassa lasketaan kolmen osakilpailun pisteet, ja finaaliin pääsee 20 parasta Länsi-Euroopan liigasta.

Tulokset Jumping de Achterhoek, Lichtenwoorde, Belgia 23.-26.11.2023

FEI Jumping Ponies´ Trophy 2023 – sarjakilpailun tulokset

Jaa artikkeli