Näin varmistat että hevosalan yrityksesi löydetään

Suurin osa hevosalan yrityksistä on riippuvaisia pääasiassa asiakkaista, jotka tulevat lähialueelta. Osa yrittäjistä liikkuu lähiseudulla, toiset kiertävät ympäri Suomea. Miten voit varmistaa että lähialueen mahdolliset asiakkaat löytävät yrityksesi ja palvelusi?

Google Yritysprofiili

Google Yritysprofiili on maksuton työkalu ja sivu, joka näyttää yrityksen tiedot Googlessa. Tiedot näkyvät sekä Google Maps-karttapalvelussa että paikallisissa hakutuloksissa omassa osiossa. Tiliä hallinnoidaan Google Business Profile -työkalun ja sivun kautta.

Suosittelemme jokaista yritystä ottamaan profiilin aktiivisesti hallintaan ja pitämään sen tiedot ajantasaisina. Hallinnoimalla omaa tiliä aktiivisesti varmistat, että yleisö näkee aina oikeat tiedot yrityksestäsi, ja se löytyy hakutuloksissa korkeammalta, ilmaiseksi.

Google yritysprofiili auttaa uskollisen asiakaskunnan luomisessa, sillä sen avulla tavoitat niin uudet kuin vanhatkin asiakkaasi, jotka sinua Googlen palveluista etsivät.

Voit julkaista yritysprofiilissasi kuvia, videoita ja ajankohtaisia julkaisuja. Kun joku hakee yritystäsi tai palvelujasi Google-hausta tai Mapsista, hän näkee heti ajankohtaiset julkaisusi, aukioloaikasi, ja voi vaikkapa klikata blogiisi tai verkkokauppaasi.

Tutustu Google Yritysprofiiliin täällä.

Etsi paikallisia yhteistyökumppaneita

Koska selasit viimeksi lähikuntien palveluhakemistoja? Mitä uusia yrityksiä sieltä löytyy?

Jotta ihmiset tietävät olemassaolostasi, kannattaa tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Alueellasi on luultavasti useita hevosalan yrityksiä. Soita rohkeasti, lähetä viesti, ja käy tutustumassa. Kerro siitä mitä teet, ja kuuntele tarkkaan mitä he tekevät. Silloin voi aueta uusia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä, toistenne ja asiakkaiden auttamiseksi.

Voit kysyä saatko jättää lentolehtisiä tai käyntikortteja sopivaan paikkaan. Näin asiakkaat löytävät kotisivuillesi, ja saavat yhteystietosi.

Kerro yrityksestäsi

Kerro keskusteluissa yrityksestäsi, paitsi muiden paikallisten yritysten kanssa verkostoituessa, myös muualla. Opiskelukavereiden, ystävien, ja perheen kanssa. Moni yrittäjä ajattelee että läheiset ihmiset tietävät mitä tekevät työkseen, mutta näin ei aina ole. Uusia ovia saattaa aueta erikoisissa tilanteissa!

Paikallisuutiset

Aina kannattaa kysyä jos paikallinen nettisivu tai uutislehti haluaisi kirjoittaa sinusta artikkelin. Ehkä sinulla on mielenkiintoinen uutinen, ajatuksia, tai jotain uutta ja erityistä tarjottavaa. Ota yhteyttä ja kysy mikä olisi mahdollista.

Voit tehdä valmiiksi lehdistötiedotteen joka voidaan julkaista uutisissa. Se voi olla seuraavanlainen:

”Paikallinen ratsastuksenohjaajalla uusi harjoitusohjelma erityisesti kenttäratsastajille”. ”Tässä kylässä syntynyt hevonen saavutti mestaruusvoiton kansainvälisessä esteratsastuskilpailussa”. ”Paikallinen X-tallin ratsastaja valittiin uuden hevosensa kanssa maajoukkueeseen.”

Jos et itse ole hyvä kirjoittamaan, pyydä apua ystävältä tai perheenjäseneltä.

Tori.fi

Sivustolla on palveluilla oma osionsa. Paikallinen haku näyttää kaikki alueen palveluntarjoajat. Tämäkin ilmoistuspaikka kannattaa käyttää hyödyksi.

Jaa artikkeli