Maailman suurin orinäyttely käynnissä, nelipäiväisessä tapahtumassa arvioidaan Hollannin parasta hevoskasvatusta

KWPN orinäyttelyn ensimmäinen päivä Brabanthallissa, ‘s-Hertogenboschissa on juuri päättynyt. Tänään ja huomenna keskitytään esteoreihin ja niiden valintaan. Tänään nähtiin kahdeksaan ryhmään jaettuna yhteensä 57 oria. Ensimmäisen tarkastuksen läpäisseet oriit kutsutaan huomenna kehään esittelemään hyppykykyään orilautakunnalle, ja siellä mukana nähdään 28 oria.

Myös orinäyttelyn toinen päivä keskittyy esteoreihin. Iltapäivästä nähdään kolme kilpailuluokkaa, ja viime vuonna hyväksytyt nuoret oriit nähdään ensi kertaa satulan alla. Tämä katselmus tarjoaa erinomaista tietoa orien kehityksestä, etenkin niiden kasvattajille. Iltapäivästä järjestetään estehevosten “KWPN Select Sale“-hevoshuutokauppa. Torstaina julkistetaan myös estehevosten uudet predikaatit, ja palkitaan juhlallisesti kantakirjan vuoden estehevonen.

Aikaisin perjantai-aamuna alkaa kouluorien arviointi. Iltapäivästä nähdään koulukilpailut neljällä tasolla, ja illalla luvassa on suuri juhlanäytös. Charlotte Fry ja Everdale esittävät vapaaohjelman musiikin tahdissa, ja maailman parhaat kouluoriit palkitaan. Ilta päättyy kun yleisö jättää jäähyväiset kilpailukentät jättävälle Dream Boylle. Hans Peter Minderhoud kanssa Glock’s Dream Boy edusti Alankomaita neljässä kansainvälisessä mestaruuskilpailussa, mukaan lukien Tokion olympialaiset. Vuonna 2019 kaksikko voitti joukkuehopeaa Rotterdamin EM-kisoissa.

Lauantai-päivä on täynnä kouluratsastusta, valjakkoajoa ja gelderlandereita. Aamusta kouluorien arviointi jatkuu. Sen jälkeen nähdään gelderlander-oreja, ja palkitaan vuoden paras jalostustamma. Iltapäivästä huutokaupataan kouluhevosia “KWPN Select Sale”-hevoshuutokaupassa, palkitaan parhaat kouluoriit, jonka jälkeen nähdään valjakko-orien ja gelderlandereiden arvostelua, palkitsemisia ja näytöksiä.

Seuraa tapahtumaa livenä netissä

Koko tapahtuma on nähtävissä ilmaiseksi KWPN.tv:ssä, suorana Brabanthallista.

Rekisteröidy ja tule mukaan seuraamaan tapahtumaa!

Linkit

Tapahtuman kotisivut
Ohjelma
Lähtölistat ja tulokset
Huutokauppakatalogi

https://kwpn.tv/watch/18464

Jaa artikkeli