Perinteet kohtaavat uuden teknologian: Pivo liittyy FEI:n viralliseksi kumppaniksi

Pivo on Inc.:stä, joka on tekoälykäyttöisen älypuhelintelineen takana handsfree-liikeseuraavien videoiden luomiseen, on tullut FEI:n virallinen koulutusteknologiakumppani.

Pivo Pod, tekoälykäyttöinen älypuhelinteline ja suorituskyvyn seurantatyökalu, on tullut monien ratsastajien suosikkivarusteiksi ympäri maailmaa, jotka haluavat parantaa ratsastustaitojaan. Sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu teline toimii yhdessä tehokkaan sovelluksen kanssa, joka voidaan ladata ilmaiseksi mihin tahansa älypuhelimeen.

”Tämä päivä on Pivolle merkittävä virstanpylväs, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme FEI:n kanssa, joka jakaa horjumattoman sitoutumisemme hevosurheilun harrastajien kokemuksen rikastamiseen maailmanlaajuisesti”, Pivon edustaja Ken Kim sanoo.

”Pivon matka on ollut poikkeuksellinen. Aloitimme monipuolisella ja hauskalla tuotteella, josta on nyt kehittynyt erikoisratkaisu, joka palvelee omistautunutta yhteisöä, joka jakaa intohimoa hevosurheiluun sekä urheiluna että elämäntapana kaikilla tasoilla.

”Ratsastusyhteisö tunnisti nopeasti Pivon potentiaalin, ja olimme yllättyneitä ja iloisia, kun ratsastajat, sekä amatööri- että ammattilaiset, omaksuivat teknologiamme. Yhteisön ehdotukset – käyttäjien luoman sisällön kautta sosiaalisessa mediassa – auttoivat luomaan erityistä Pivo-tuotevalikoimaamme, joka on nyt olemassa hevosurheilulle.

”Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ytimessä, ja tämä yhteistyöhenki ja omistautuminen ovat olleet avainasemassa, kun Pivo on muotoiltu tehokkaaksi työkaluksi, joka se on nykyään. Missiomme on nyt auttaa ”tekemään hevosmiehistä paras versio itsestään”, ja tämä yhteistyö FEI:n kanssa on osoitus tuon vision toteutumisesta.

Pivo on jo tunkeutunut merkittävästi suurilla markkinoilla, kuten Ranskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa, joissa ajajat ovat ottaneet tämän muuttavan ratkaisun varauksetta vastaan.

Tekoälykäyttöinen älypuhelimen teline ja mukana tuleva ohjelmisto on suunniteltu tunnistamaan hevonen ja ratsastaja ja varmistamaan, että ratsastaja pysyy täydellisesti keskellä runkoa. Ja vaikka Smart Capture -toiminnon avulla ratsastajat voivat ottaa kuvia itsestään äänikomennoilla, automaattinen zoomaus ja automaattinen kohdistus takaavat sujuvan ja saumattoman harjoitusvideon tallentamisen.

Hevosseurantatoiminnolla on myös mahdollista soittaa videopuheluita, jotta valmentajat voivat tarjota reaaliaikaista palautetta etätuntien kautta.

”Yhteistyömme Pivon kanssa on todiste siitä, että perinteet ja teknologia voivat yhdistää helposti ratsastuskokemuksen”, FEI:n kaupallinen johtaja Ralph Straus vahvisti.

”Pivon sitoutuminen tarjoamaan ratsastajille poikkeuksellisia työkaluja urheilusuorituksen parantamiseen ja samalla varmistaen esteettömyyden jokaiselle hevosharrastajalle on tuonut ainutlaatuista lisäarvoa alallemme.

”Pivo on vuosien varrella integroitunut saumattomasti hevosurheilun elämäntyyliin ja ansainnut hevosmiesten luottamuksen ja kunnioituksen ympäri maailmaa tuotteidensa käyttäjäystävällisyydellä ja muunneltavuudella. Yrityksenä Pivo on osoittanut kehitystyylissään paljon aitoutta ja kykyä yksinkertaisesti kuunnella.

”Kaupallisten kumppanuuksien luonne on muuttumassa, ja taloudellinen ympäristö, jossa tällä hetkellä toimimme, vaatii paljon sopeutumiskykyä ja joustavuutta. Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä sellaisen yrityksen kanssa, joka on aidosti sopusoinnussa yhteisömme kanssa, ja joka kuuntelee Hän tietää, mitä ratsastajat tarvitsevat ja haluavat, ja on valmis ottamaan tarvittavat luovat riskit ollakseen lajimme muuttaja.”

Intohimoisen, noin 30 kehittäjän tiimin ansiosta Pivo odottaa nyt innolla yhteistyötä laajemman ratsastusyhteisön kanssa saadakseen oivalluksia tuotteidensa kehittämiseen.

Kehityksen ja kasvun näkökulmasta Pivo pohtii myös tapoja laajentaa tiimiään ottamalla vastaan taitavia teknikkoja, joilla on omakohtaista ratsastuskokemusta ohjaamaan tulevaisuuden innovaatioiden kulkua.

Pivo X FEI -promovideo, jossa esiintyy tulevan Thelwell Movie -elokuvan tähti Merrylegs. Elokuva tehty on Norman Thelwellin ponipiirrosten pohjalta.

FEI

FEI on Kansainvälisen olympiakomitean (IOC) tunnustama maailmanlaajuinen hevosurheilun hallintoelin, joka perustettiin vuonna 1921. Hevosurheilu on ollut osa olympialiikettä vuoden 1912 Tukholman olympialaisista lähtien. FEI on valvova viranomainen kaikissa kansainvälisissä tapahtumissa este-, kouluratsastus- ja kilpaurheilulajeissa sekä ajo-, para-ajo-, pararatsastus-, kestävyys- ja hyppyurheilulajeissa.

Pivo

Pivo, Inc. on tekoälyteknologiaratkaisujen ja älypuhelinrobotiikan kehittäjä. Vuonna 2018 Kickstarterissa lanseerattu Pivo on erikoistunut auttamaan luovia ihmisiä ottamaan upeita kuvamateriaalia älypuhelimillaan. Vuoden 2019 iF Design Award -palkinnon ja CES Innovation Awards -palkinnon saaja vuosina 2022 ja 2023, Pivo jakelee nyt Pivo Podinsa yli 138 maahan ja sen kasvava globaali yhteisö on yli 300 000.

3i

3i, Inc. on johtava tekijä fyysisen maailman vuorovaikutuksen muuttamisessa digitaalisen maailman kanssa. 3i:n innovatiiviset laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut hyödyntävät huipputeknologioita, kuten AI/ML ja AR/VR, jotta asiakkaat voivat luoda mukaansatempaavia kokemuksia rikkaan sisällön ja digitaalisten kaksosten avulla. Aidosti maailmanlaajuisen ja monipuolisen asiantuntijatiimin ansiosta 3i on hyvässä asemassa ajamaan digitaalista muutosta ja nopeuttamaan metaversumien luomista.

Lähde: FEI

Jaa artikkeli