Hevoskansan keskustelualueiden pääroolissa ovat ratsastus ja hevoset. Tavoitteena on muodostaa mukava ympäristö vertaistuelle ja kävijöiden ajatuksille lajin parissa. Sana on vapaa, mutta keskustelua rajoittavat yleiset käyttäytymissäännöt ja rikoslaki. Keskustelija sitoutuu kirjoittaessaan palstalle noudattamaan keskustelupalstan sääntöjä.

Ole aina ystävällinen ja kohtelias, vaikka olisitkin eri mieltä. Älä solvaa, provosoi, herjaa tai loukkaa muita. Kunnioita muiden kirjoittajien mielipiteitä ja ilmaise kritiikkiä rakentavasti. Keskusteluissa netissä on mukana eri ikäisiä ihmisiä, joilla on erilaiset taustat ja kokemukset. Tavat toimia ja puhua voivat poiketa toisistaan suuresti. Käyttäjät nimimerkkien ja sähköpostiosoitteiden takana ovat oikeita ihmisiä. Voit arvostella viestin sisältämiä asioita mutta vältä arvostelemasta kenenkään persoonaa.

Mainostaminen on kiellettyä. Ylläpito voi harkintansa mukaan poistaa viestejä, jos on syytä epäillä, että viestien tarkoituksena on markkinoida tuotteita tai palveluja joko suoraan tai epäsuoraan tekstissä tai linkittämällä viesti kaupalliselle sivustolle.

Kunnioita tekijänoikeuksia. Jos lainaat kirjoitukseesi jonkun muun tekstiä, muista aina kertoa mistä se on peräisin. Jos uskot kokonaisen artikkelin kiinnostavan laita viestiisi linkki suoraan alkuperäiseen lähteeseen. Kuvan lisääjällä on oltava joko kuvan tekijänoikeudet tai lupa käyttää kuvaa. Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä täytyy olla lupa kuvan julkaisemiseen.

Haluamme tarjota kaikille avoimen ja turvallisen keskustelualustan. Jokainen keskustelija vastaa omien viestiensä sisällöstä, joiden on oltava Suomen lain ja hyvien tapojen mukaisia. Kaikki rikollinen, rasistinen, seksistinen, tai kansanryhmää vastaan kiihottava kirjoittelu on kiellettyä. Nimittely, haukkuminen ja uhkailu, sekä rotuun, sukupuoleen, uskontoon ja seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvä loukkaava kommentointi on kielletty. Henkilökohtaisuuksien kirjoittaminen voi täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit.

Hevoskansa.com ei vastaa keskusteluissa esitetyistä mielipiteistä, eikä viesteihin linkitetyistä kolmansien osapuolien sisällöistä. Hevoskansa.com järjestökumppanit vastaavat omasta toiminnastaan keskustelualueella.

Moderaattorit voivat poistaa loukkaavat tai muuten palstalle kuulumattomat viestit. Ylläpito voi poistaa palstalta sääntöjä rikkoneen nimimerkin tilapäisesti tai kokonaan.

Ohjeita foorumin käyttöön löydät “Moderaattorit ja ylläpito”-ryhmästä. Sivuston tietosuojaselosteen löydät tästä linkistä.

Tervetuloa keskustelemaan!