ANCCE kutsuu joukon kansainvälisiä vieraita tutustumaan SICAB-tapahtumaan

Kolmen espanjalaisen organisaation välisen yhteistyösopimuksen ansiosta kansainvälinen puhdasrotuisten espanjanhevosten näyttely (SICAB) on valmiina ottamaan vastaan tunnettuja kansainvälisiä vieraita. Yhteensä neljätoista tunnettua alan vaikuttajaa, kouluttajaa, ja ratsastustoimittajaa Yhdysvalloista, Saksasta, Hollannista, ja Kazakstanista saapuu kolmepäiväiseen SICAB 2023 -tapahtumaan tutustumaan näihin kansainvälisiin PRE-messuihin, ja itse Pura Raza Española hevosrotuun.

Tämän kohtaamisen päätavoitteena on esitellä puhdasrotuisten espanjanhevosten hyviä ominaisuuksia tässä ainutlaatuisessa ja vaikuttavassa tapahtumaympäristössä. SICABista on tullut paikallisen hevosurheilun maailmanlaajuinen edistämistapahtuma, ja osaltaan tämä monikulttuurinen ryhmä kuvastaa tätä yleistä kiinnostusta PRE-hevosia kohtaan.

Nämä eri maiden asiantuntijat pääsevät perehtymään Espanjan rikkaaseen ratsastusperinteeseen. Näin näitä perinteitä ja elämyksiä halutaan myös viedä ja levittää kävijöiden omiin maihin.

Tämä aloite ilmentää hyvin ANCCE:n sitoutumista edistää puhdasrotuisten espanjanhevosten kansainvälistymistä. Uusille markkinoille pääsyn lisäksi tällainen työ vahvistaa PRE-rotuisten hevosten asemaa myös niissä maissa, missä niillä on jo tällä hetkellä vakiintunut asema.

Yhteistyösopimuksen ovat kirjoittaneet Espanjan PRE-kantakirja ja rotuyhdistys ANCCEn lisäksi Espanjan viennin- ja liiketoiminnan edistämiskeskus ICEX, ja Espanjan kansallisrotuja vaaliva ja edistävä organisaatio FEAGAS.

SICAB-tapahtuma on suuri espanjalaishevosten juhla, joka järjestetään vuosittain Sevillassa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 28. marraskuuta – 3. joulukuuta. Katso tapahtuman kotisivut tästä linkistä.

Lähde: ANCCE

Jaa artikkeli